Llibres amb valors per demanar als Reis

Si encara no heu posat cap llibre a la carta als Reis Mags Núria Dòria, de la Llibreria Dòria de Mataró, us recomana alguns títols amb valors:
9788415835844

Em dic Lucy Barton
Elizabeth Strout
Edicions de 1984, 2016

La Lucy Barton no acaba de recuperar-se del que hauria d’haver estat una senzilla operació d’apèndix. La seva mare, amb qui no parla des de fa una pila d’anys, apareix als peus del seu llit d’hospital. Aquesta obra relata amb sensibilitat i compassió el retrobament de dues dones que descobreixen en la conversa la manera de recuperar el temps perdut.

L’aquari
David Vann
Edicions del Periscopi, 2016

La Caitlin és una nena de dotze anys amant dels peixos que viu amb la seva mare en un suburbi de Seattle. Cada tarda, després de l’escola, visita l’aquari de la ciutat, endinsant-se en un món íntim que l’allibera. Quan un dia comença a compartir la seva afició amb un home gran provoca, sense voler-ho, un tifó emocional i incontenible que l’arrossegarà violentament cap a un passat familiar desconegut.

Nosotros en la nocheNosotros en la noche
Kent Haruf
Random House, 2016

Louis Waters i Addie Moore porten gran part de la seva vida sent veïns en la plàcida localitat de Holt, a Colorado. Tots dos van enviudar fa anys i acaben de franquejar les portes de la vellesa, de manera que no han tingut més opció que acostumar-se a estar sols, sobretot en les hores més difícils, després del vespre. Però Addie no està disposada a conformar-se. De la forma més natural, decideix fer una inesperada visita al seu veí: «Em preguntava si vindries a passar les nits amb mi. I parlar … ». Davant tan sorprenent proposta, Louis no pot fer altra cosa que accedir-hi.

Tan poca vida
Hanya Yanagihara
Lumen, 2016

Una història que recorre més de tres dècades d’amistat en la vida de quatre homes que creixen junts a Manhattan. Quatre homes que han de sobreviure al fracàs i l’èxit i que, al llarg dels anys, aprenen a sobreposar-se a les crisis econòmiques, socials i emocionals. Quatre homes que comparteixen una idea molt peculiar de la intimitat, una manera d’estar junts feta de poques paraules i molts gestos. Quatre homes que l’autora utilitza per a realitzar una minuciosa indagació dels límits de la naturalesa humana.

cobertabEl banc blau
Albert Asensio
Babulinka Books, 2016

Una història on, al voltant d’un banc blau, uns s’enamoren, d’altres fan amistat i d’altres s’acomiaden per sempre. L’únic que roman, impertorbable, és el banc. Una deliciosa obra que parla dels cicles de la vida, d’històries circulars, de la meravella que resulta saber que sempre podem tornar a començar. Un llibre creat amb la col•laboració d’Associació ELNA. Les activitats suggerides al final del llibre han estat supervisades per tècniques en educació emocional d’aquesta ONG centrada en formar nens, pares i mestres en l’educació emocional.

Max i els superherois(08)_C_Max i els superherois.indd
Rocio Bonilla i Oriol Malet

Animallibres, 2016

Al Max el fascinen tots els superherois, però en té un de preferit. En realitat, es tracta d’una superheroïna: Megapower! Ella és valenta, pot programar computadores i desactivar bombes, té ultravisió i una força descomunal… Però el millor de tot és que Megapower és diferent dels altres superherois, i el Max sap molt bé per què. Un homenatge a totes les mares. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *