L’exposició “Un planeta de valors” comença a girar pel Maresme

expoplanetavalors

“Un planeta de valors”, una exposició sobre els set anys de col·laboració entre Planeta Lletra i la revista Valors, es podrà veure els propers mesos a diversos espais i biblioteques del Maresme. Concretament, la gira comarcal d’aquesta mostra, durant els propers mesos, consta de cinc parades:

– Residència Can Boada (Mataró) – Del 3 al 30 d’abril
– Biblioteca Jaume Perich (Premià de Dalt) – Del 4 al 27 de maig
– Centre cívic Tres Roques (Mataró) – Del 1 de juny al 20 de juliol
– Biblioteca Ernest Lluch (Vilassar de Mar) del 31 de juliol al 1 de setembre
– Biblioteca Can Manyer (Vilassar de Dalt) – de 9 al 31 d’octubre

Aquesta mostra, que es va poder veure per primera vegada a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró el passat mes de febrer, és un recull d’una vintena de contes escrits per membres del col·lectiu Planeta Lletra i publicats a la revista Valors al llarg dels últims anys. Relats que es presenten acompanyats d’il·lustracions inèdites realitzades per l’equip de dibuixants que col·labora habitualment amb la publicació.

Participen d’aquesta exposició diversos escriptors de la comarca: Jordi Lopesino, Txell Pañella, Montserrat Pérez, Merche Viñals, Oscar Navas, Carlos Montero, Syra Boix, Isabel Riqué, Rosa Maria Salas, Sandra Cabesprina, Marta Lacruz, Xavier Ballesta, David Garcia, Isabel Sanfeliu, Salvador Riera, Pilio Piris i Maria Català. I els il·lustradors: Javier Garcia, Raúl Campuzano, Javier Bustamante, Núria Calsapeu, Blanca Gimeno, Marc Torrecillas i Judit Navarro.

Si altres biblioteques o institucions estan interessades en exposar la mostra un “Planeta de valors” o algun autor vol publicar un conte a Valors, el mail de contacte es redaccio@valors.org. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *