L’exposició ‘Un planeta de valors’ arriba a Vilassar de Dalt

L’exposició ‘Un planeta de valors’, una producció de Planeta Lletra i de la revista Valors, arribarà el proper dilluns 4 de desembre a la Biblioteca Can Manyer (Plaça Miquel Martí i Pol, 6) de Vilassar de Dalt.

Aquesta mostra, que enguany ja ha viatjat per diverses localitats del Maresme, és un recull d’una vintena de contes escrits per membres del col·lectiu Planeta Lletra i publicats a la revista Valors al llarg dels últims anys. Relats amb algun valor com a eix narratiu que es presenten acompanyats d’il·lustracions inèdites realitzades per l’equip de dibuixants que col·labora habitualment amb la publicació.

Participen d’aquesta exposició diversos escriptors de la comarca: Jordi Lopesino, Txell Pañella, Montserrat Pérez, Merche Viñals, Oscar Navas, Carlos Montero, Syra Boix, Isabel Riqué, Rosa Maria Salas, Sandra Cabesprina, Marta Lacruz, Xavier Ballesta, David Garcia, Isabel Sanfeliu, Salvador Riera, Pilio Piris i Maria Català. I els il·lustradors: Javier Garcia, Raúl Campuzano, Javier Bustamante, Núria Calsapeu, Blanca Gimeno, Marc Torrecillas i Judit Navarro.
‘Un planeta de valors’ es podrà a veure a Vilassar de Dalt fins el 30 de desembre. Si alguna biblioteca o institució està interessada en exposar aquesta mostra o algun autor vol publicar un conte a Valors, el mail de contacte és redaccio@valors.org. – M.COLL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *