L’exposició “Un planeta de valors” a Vilassar de Mar

L’exposició “Un planeta de valors” continua el seu viatge per diverses poblacions del Maresme. Concretament, aquest mes d’agost la podeu visitar a la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar (Carrer de Santa Eulàlia, 66).

La mostra Un planeta de valors presenta una vintena de contes il•lustrats i publicats a la secció Contes amb valors de la revista Valors al llarg dels últims anys. Relats escrits per membres de l’entitat Planeta Lletra.

Els autors dels contes són: Jordi Lopesino, Txell Pañella, Montserrat Pérez, Merche Viñals, Oscar Navas, Carlos Montero, Syra Boix, Isabel Riqué, Rosa Maria Salas, Sandra Cabesprina, Marta Lacruz, Xavier Ballesta, David Garcia, Isabel Sanfeliu, Salvador Riera, Pilio Piris i Maria Català.

Els textos es presenten acompanyats de les il·lustracions realitzades per membres de l’equip de dibuixants que col·labora des de fa més d’una dècada amb la revista: Javier Garcia, Raúl Campuzano, Javier Bustamante, Núria Calsapeu, Blanca Gimeno, Marc Torrecillas i Judit Navarro.

Aquesta mostra té com a missió demostrar el fruits de la col•laboració entre les dues entitats – l’associació d’escriptors Planeta Lletra i la revista Valors-, però també animar possibles escriptors, professionals o novells, a contribuir a aquesta iniciativa. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *