L’emotiu gest de l’acompanyant d’un nen autista en un vol

L’emotiva reacció de l’acompanyant d’un nen amb autisme en un viatge en avió s’ha fet viral a les xarxes socials, ja que és un exemple de solidaritat i empatia. Els fets van tenir lloc fa unes dies quan en Landon, un nen amb autisme d’alt funcionament, va agafar el seu primer vol de Las Vegas a Portland per anar a visitar el seu pare. La seva mare, Alexa Bjornson, patia pel noi i per les molèsties que pogués causar al passatger que s’assegués al seu costat. Per això va decidir escriure una carta destinada a aquest passatger explicant-lo que el nen te autisme i que potser durant el viatge estaria nerviós i preguntaria molts cops “ja hem arribat?”. A més, va adjuntar un bitllet de 10 dòlars per compensar les molèsties.

El que no s’esperava aquesta mare és rebre una resposta signada pel passatger que va acompanyar el seu fill a l’avió, Ben Pedraza. A la carta hi havia una fotografia de Pedraza amb el nen i s’hi podia llegir aquest missatge:

“Alexa, em dic Ben. He estat el veí de seient d’en Landon durant el vol a Portland. M’ha preguntat diverses vegades si ja havíem arribat, però ha estat un gran company de viatge. Ens ho hem passat força bé i hem jugat unes quantes partides de pedra, paper, tisora. És un gran nano i tu, una mare afortunada. Moltes gràcies pels 10 dòlars, però no calen; els he donat a AutismSociety.org en honor a el Landon”

Bjornson  va compartir una fotografia de la carta al seu Facebook i aviat la història es va fer viral. A la publicació, la dona va voler agrair a Pedraza el seu gest solidari, afirmant que “estic molt agraïda al Ben; amb això ha quedat demostrat que encara queda gent amable al món, que és capaç de marcar la diferència”. – J. Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *