L’associacionisme cultural català celebra la seva Diada a l’Ateneu Barcelonès

L’Ateneu Barcelonès serà punt de trobada de l’associacionisme cultural català en la diada que s’hi celebrarà el proper dilluns 4 de juny. Sota el títol “l‘Associacionisme i llibertat d’expressió’, l’acte servirà per commemorar el Dia de l’Associacionisme Cultural 2018. L’acte tindrà lloc a partir de les 19h, a la sala d’actes Oriol Bohigas del mateix ateneu.

El món cultural s’ha vist afectat per la repressió exercida sobre la llibertat d’expressió i manifestació, especialment durant els darrers mesos. No només polítics, sinó també cantants, tuitaries, humoristes, periodistes, escriptors, activistes socials i d’altres col·lectius han estat perseguits. L’Ateneu Barcelonès i la Federació d’Ateneus de Catalunya, promotors de l’esdeveniment, volen homenatjar a través d’aquesta jornada a totes aquestes entitats culturals. Segons dades de l’IDESCAT, a Catalunya al 2017 hi havia 31.792 entitats constituïdes només de l’àmbit cultural.

El president de l’Ateneu Barcelonès, Jordi Casassas, rebrà els participants de la taula rodona abans de començar l’acte. Aquests també signaran el llibre d’or de l’entitat. Ja a les 19h, Casassas donarà la benvinguda als assistents a la jornada.

Toni Albà amb un esquetx, i la projecció d’un videoclip del raper Valtònic precediran la taula rodona que comptarà amb el cantant Pablo Hasél, l’humorista i actor Toni Albà i el professor de dret Antoni Llabrés. Salvador Casals, com a president de la FAC i entitat coorganitzadora de l’esdeveniment, serà el moderador.

La cloenda la durà a terme el raper Pablo Hasél amb la cançó ‘Juan Carlos el Bobón’, que convidarà al públic a cantar la tornada. La jornada es podrà seguir a través de la xarxa amb l’etiqueta #DASC2018  – REDACCIÓ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *