Adrià Albareda: “Encara no tenim una administració ètica consistent”

En el Valors a l’alça d’aquesta setmana volem contestar una pregunta: Tenim una administració pública èticament consistent? I, conseqüentment, quins dilemes de valors ha d’afrontar avui l’administració? Per parlar d’aquest tema entrevistem el politòleg Adrià Albareda i coautor del llibre Administració pública i valors que acaba de publicar l’Observatori de Valors. “Estem fent els passos adequats vers una administració ètica consistent, però encara no la tenim”, diu en el transcurs de l’entrevista. A més, afegeix: “Acabar amb la corrupció només és el punt de partida per tenir una administració pública amb valors”.

Seguidament, a la secció Gent amb valors, parlem amb la fotoperiodista i col·laboradora de Metges sense Fronteres, Anna Surinyach, coautora del web documental Éxodos, un treball que passant per Síria, Mèxic  i Sudan busca els trets en comú que tenen els milions d’immigrants, refugiats i exiliats que hi ha al món.

I, finalment, ens arribem fins al Teatre del Raval on fins a final de mes si pot veure el musical La monyos. Amb Empar López, la directora de l’espectacle, descobrim qui s’amaga darrera de la frase Ets més famosa que la Monyos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *