La Verema Solidària talla amb l’exclusió social

Torna la Verema Solidària, una experiència que vincula territori, vi i sensibilitat social. En aquesta segona edició, els beneficis d’aquesta iniciativa recauran en dues entitats: Fundació Astrid 21 de l’Empordà i la Fundació Más Albornà del Penedès.

Ambdues entitats treballen per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual al món laboral. La Fundació Mas Albornà amb el programa Senectus que té per a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones que s’acosten a la jubilació i el projecte Construint oportunitats d’Astrid 21 busca a través d’un itinerari personalitzat la inclusió laboral dels joves.

A través d’una campanya de mecenatge que genera l’associació Impulsa Fundraising, a la verema Solidària s’hi pot col·laborar de diverses maneres, però la principal és participant a les diverses Veremes Solidàries que s’han organitzat al territori.

A més, es pot triar la implicació amb el projecte entre diverses opcions: només veremar, visitar la vinya acompanyat d’un expert i dinar a l’aire lliure, veremar i reservar una ampolla de Vi Solidari, o fins i tot, disposar d’una plaça en el tast maridatge que obrirà les primeres ampolles a la primavera del 2018, entre altres opcions.

Enguany, els participants podran escollir entre quatre veremes solidàries, dues al Penedès i dues més a l’Empordà. Aquesta expansió geogràfica demostra l’exit d’aquesta proposta. A l’Empordà podran anar a La Vinyeta o al Celler Cooperatiu d’Espolla i al Penedès i es podrà triar entre el Celler Raventós i Blanc i el Celler Credo.

Les dates per participar a la Verema Solidària s’han programat pel 2 de setembre (a La Vinyeta); el 16 de setembre (al Celler Credo); el 17 de setembre (al celler Raventós i Blanc) i el 30 de setembre (al Celler cooperatiu d’Espolla). I les reserves s’han de fer a través del correu participa@veremasolidaria.org. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *