La Tamborinada omple de màgia i color el Parc de la Ciutadella

La Tamborinada, la festa solidària i popular que organitza des de fa més de 40 anys la Fundació La Roda , omplirà aquest cap de setmana de festa i activitats lúdiques el Parc de la Ciutadella. El diumenge del 2 de juny, d’11 A 14h, es faran més de 30 activitats inclusives, entre tallers infantils, titelles, pallassos, contes i actuacions castelleres ompliran.

Entre les activitats que se celebraran durant la Tamborinada destaca la cercavila inaugural a càrrec de la companyia d’espectacles Traüt, que presentarà ‘La Piccola Orquestra’, una actuació itinerant que precedirà la música dels Xip Xap, que faran petar la plaça de la cascada a les 12.45h de balls i cançons. L’aigua també hi serà present amb l’acte Més Tumàcat, que oferirà un espectacle d’aigua i animació.

A més, durant la jornada festiva es faran espectacles de màgia, circ, timbalers i batucades. Així, per exemple, el grup de teatre Ganyotes, que treballa per la normalització d’actors i actrius amb diversitat funcional, presentaran l’obra ‘Twestern’. Per últim, la Big Band Xiula tancarà la festa solidària a les 18h, amb una experiència d’animació musical amb les millors cançons del grup.

La Fundació La Roda aglutina més de 60 entitats que treballen per la cultura i el lleure infantil. La Tamborinada es basarà en els programes que es desenvolupen als barris en àmbits com el consum responsable, el medi ambient, la interculturalitat o la cultura popular. – Red.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *