La Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya arriba a la 8a edició

Tot a punt per la celebració de la 8ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, organitzada per Ingeniería Social S.A.L i l’Associació +Responsable i que aquest any se celebrarà del 14 al 18 de novembre. Durant aquests cinc dies es donaran a conèixer les millors pràctiques en matèria de Responsabilitat Social així com apropar-les a la ciutadania.

Amb més de 6.000 assistents al llarg de les edicions anteriors i consolidat com l’esdeveniment referent de la Responsabilitat Social a Barcelona, la 8ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya tornarà a congregar en aquesta edició a empreses, entitats, ciutadania i les principals institucions per debatre i reflexionar entorn la responsabilitat de les organitzacions i el seu paper en la societat actual.

La 8ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya s’inaugurarà dimarts 14 de novembre a l’auditori del Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. A les conferències i xerrades previstes al programa s’hi tocaran temes com la igualtat i la conciliació, la comunicació de l’RSC, la transparència, la implantació de sistemes de gestió ètics, les accions amb la comunitat o la mobilitat sostenible. A més, també hi haurà activitats de voluntariat corporatiu, jornades de portes obertes, cinema amb valors i tallers per a les famílies.

Promoure un desenvolupament sostenible a l’empresa

La Setmana Responsabilitat Social es va celebrar per primera vegada l’any 2010, en ple període de recessió, i ha anat creixent en participació tant empresarial com de l’administració pública, la qual cosa demostra, segons els seus organitzadors, la necessitat que té la societat de promoure canvis socials i empresarials vers a un desenvolupament sostenible.

Els objectius de la Setmana de la Responsabilitat Social són els de promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de tot el teixit empresarial, l’administració i el tercer sector, arribant fins a la ciutadania; posar en valor a les empreses, que es regeixen pels paràmetres de la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible; fomentar l’intercanvi d’experiències en l’àmbit de la RSC; i facilitar les eines per implementar la RSC. REDACCIÓ

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *