La ‘nova revista Valors’ es presenta ara a la biblioteca d’Arenys de Mar

Xavier Garí, professor de la UIC i col·laborador de la revista Valors.

Mataró, Granollers, Malgrat de Mar i ara Arenys de Mar. El proper divendres dia 7 de juny a les 7 de la tarda, la “nova revista Valors”  -que es va llançar el passat mes de gener amb un nou format a tot color- es presentarà a la biblioteca pare Fidel Fita d’Arenys de Mar (C/ Bonaire, 2). La peça principal de la sessió serà una conferència de , doctor en Història Contemporània, professor de la  i especialista en Història de la Pau, sota el títol El valor de la pau: de cultura a civilització. Garí col·labora cada mes amb la revista en una secció titulada precisament Històries de Pau.

A l’acte hi prendran part també els codirectors de la revista Valors, Maria Coll i Joan Salicrú, els quals explicaran als presents el procés de renovació de la revista, que edita des de 2003 l’associació cultural Valors i en l’elaboració de la qual participen cada mes una cinquantena de persones. A banda, Valors és també un programa de ràdio a La Xarxa de Comunicació Local que porta per títol Valors a l’Alça i un diari digital a l’adreça www.valors.org.

Un canvi d’imatge total

Després de 15 anys de publicació i 165 números als quioscs, la revista Valors ha fet aquest 2019 fa un pas més en la seva evolució amb la voluntat de consolidar-se com a capçalera de referència a Catalunya en l’àmbit de l’ètica i la reflexió. La nova revista Valors, que incrementa la paginació, ha guanyat vida perquè és totalment a color, un element que permetrà potenciar la imatge, entesa com un altre nivell de lectura i no com un simple complement del text. Tenen un pes destacat les il·lustracions, que cada mes un equip de dibuixants i dissenyadors gràfics duran a terme expressament per a Valors, però també les fotografies d’autor. En aquest sentit, el canvi més evident és en les portades, que són obra de l’il·lustrador badaloní Raúl Campuzano, col·laborador de la publicació des de fa deu anys.

També s’han incorporat nous col·laboradors, com Àngel Castiñeira, professor del Departament de Ciències Socials d’ESADE; Begoña Román, professora de Filosofia de la UB; Maria Rosa Buxarrais, catedràtica de la Facultat d’Educació de la UB; i Jordi Cussó, capellà i economista, tots ells membres del Consell Editorial de la revista. També passaran a escriure Anna Pagès, professora de la Facultat de Ciències de l’Educació Blanquerna, Alicia García Ruiz, professora de la Universitat Carlos III i col·laboradora de El País, Marta Roqueta, periodista especilitzada en gènere i editora de Zena.cat, i Antonio Fornés, filòsof, i del professor Albert Botta. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *