La nova Revista Valors inicia a Mataró un cicle de presentacions arreu de Catalunya  

Àngel Puyol en una imatge d'arxiu.
Àngel Puyol en una imatge d’arxiu.

La revista Valors, editada per l’Associació Cultural homònima encetarà el proper dijous dia 31 de gener a les 7 de la tarda a la Sala d’actes de la Fundació Iluro (C/ Santa Teresa, 59) de Mataró un cicle de presentacions per tot el país per mostrar la nova etapa que ha endegat després de 15 anys de vida, amb un canvi formal i de continguts a fons.

El plat fort de l’acte és la conferència De què parlem quan parlem de valors?,  que pronunciarà Àngel Puyol és professor titular d’Ètica i Filosofia política al Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona i consultor d’Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha estat Visiting Scholar a la London School of Economics and Political Science, a la New York University  i a La Sapienza. Les seves línies d’investigació són la bioètica i les teories de la justícia. I sobre aquests camps ha escrit diversos llibres com El discurso de la igualdad, El sueño de la igualdad de oportunidades o El derecho a la fraternidad.

Per la seva banda, el periodista Joan Catà serà l’encarregat de fer la glossa de la revista Valors, un dels tres productes periodístics editats per l’Associació Cultural Valors, que produeix també el programa de ràdio Valors a l’Alça des de Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunicació Local i el diari digital valors.org. Catà actualment forma part Servei de Coordinació de continguts informatius de ràdio i televisió local a La Xarxa de Comunicació Local i és professor del Grau en Periodisme de la Facultat de Comunicació a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Durant la sessió els codirectors de Valors, Maria Coll i Joan Salicrú, agrairan el suport de més de cinquanta persones que han fet possible aquest producte periodístic durant quinze anys i també la col·laboració econòmica de les empreses locals Set Avet, Assegurances Feliu i La Oca.

L’acte el presentarà el periodista mataroní Vern Bueno, redactor en cap de la revista Capgròs i del diari digital capgros.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *