La “nova política” centra el número d’octubre de la mà de Norbert Bilbeny

norbertbilbenyPETIT
Una reflexió sobre la denominada Nova Política i sobre els seus possibles valors diferenciadors de la vella política. Aquesta temàtica de candent actualitat centra el monogràfic de la revista Valors del mes d’octubre i ho fa a través d’una entrevista amb el catedràtic d’ètica de la Universitat de Barcelona Norbert Bilbeny. També s’hi inclouen articles del doctor en Ciències Polítiques Roger Soler, dels politòlegs Joan Trias i David Brunet i del periodista Josep Maria Vallès.

L’apartat d’actualitat obre la revista amb un reportatge sobre la situació que s’obre a Catalunya després del 27S. Com no pot ser d’una altra manera, el reportatge s’enfoca des de la reflexió sobre els valors que creiem haurien de ser primordials en aquesta nova etapa que s’obre després de les eleccions. Hi participen Francesc Torralba, Begoña Roman i Alicia Garcia Ruiz.

A banda de tot això, el número d’octubre incorpora diverses novetats que els lectors trobaran a partir d’ara: a la secció d’actualitat escriuran a partir d’ara Sònia Casas, cap de redacció de Sàpiens, i el professor de filosofia Xavier Serra, mentre que Miguel Guillén escriurà com a llicenciat en Ciències Polítiques i les cartes que Cinto Amat i Jordi Cussó s’envien dialogaran a partir d’ara sobre un tema de l’actualitat recent. Al tercer bloc, Pensaments, s’hi sumen Albert Dresaire i Ramon Bassas. El darrer apartat, Propostes, inclourà una secció de consum de Maria Medina, mentre que Judith Vives parlarà de tendències culturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *