La lluita per la vida d’un jove malalt de càncer inspira un documental

Un documental explicarà la història de la lluita contra el càncer de l’Albert López, un jove de 21 anys que va convertir la seva experiència en la base del moviment “Vivir a contracorriente”, amb el qual va voler animar i servir d’inspiració a d’altres persones afectades per la malaltia. A López li van diagnosticar un càncer terminal de pulmó a principis del 2015. Llavors va decidir obrir un vídeo blog per explicar el seu dia a dia i, sobretot, animar a altres malalts de càncer a no rendir-se abans d’hora.

Ara, el director Pep Santiago recull aquest testimoni al seu documental, titulat Pilotos, que està en fase de producció i estarà a punt a principis de l’any vinent. El film relatarà la història de com l’Albert i la seva família van afrontar la malaltia i como el fenomen Vivir a Contracorriente va ajudar a fer front al càncer a milers de persones i famílies, entre ells al propi protagonista de la pel·lícula.

L’equip del documental per cobrir els costos de la pel·lícula ha aplicat a la beca Juntos Sumamos Vida, per projectes relacionats amb la difusió i millora de la qualitat de vida de pacients de càncer de pulmó. J. VIVES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *