La intimitat: un ‘reality show’ permanent

La intimitat no és exactament un tema inèdit a Valors, perquè en el seu moment, a la II Jornada Valors i Compromís de 2009, vam treballar el valor de la interioritat. No és el mateix, òbviament, però algunes de les coses que es van dir allà, ens han servit de guia per a elaborar aquest número. En tot cas, en plena irrupció de les xarxes socials com Twitter i Facebook on els usuaris ens despullem explicant les nostres inquietuds, opinions i sovint també la nostra quotidianitat, ens ha semblat un moment immillorable per recuperar el tema.

A parlar de la intimitat ens hi ajuden l’arquitecta Isabel Garcia-Uceda, els psicòlegs Jaume Patuel i Joan Riart, el periodista Francesc Ponsa [aquí] i una entrevista a Josep Domingo-Ferrer, professor del Departament d’Enginyeria Informática i Matemátiques de la Universitat Rovira i Virgili i titular de la Càtedra UNESCO de la Privadesa de Dades.

En aquest número també hi ha una interessant entrevista a Jordi Borja, històric regidor d’Urbanisme de la Barcelona preolímpica, on reflexiona sobre els valors de la ciutat. L’entrevista forma part d’una edició del Valors a peu de carrer que fem cada dilluns a Ràdio Estel que us convidem també a recuperar [aquí].


FRANCESC PONSA I JORDI CARCASÓ PARLEN SOBRE LA INTIMITAT

També hem tractat la intimitat a Valors a peu de carrer a Ràdio Estel [aquí]. Hi van intervenir algunes persones que intervenen també a la revista -Francesc Ponsa, Josep Domingo-Ferrer- però també altres persones que no surten en el monogràfic d’aquest febrer -Joaquim Trenchs, Jordi Carcasó, el coach Fransiscu o Oriol Toro, que ens explica un conte il·lustratiu en començar-. Una bona forma, escoltar el programa, de complementar la mirada que els lectors es puguin haver fet de la revista si han tingut l’humor i la paciència de llegir-la. Bona lectura doncs en paper, a Internet i bona escolta o visió a la televisió i la ràdio: al final l’important són els continguts.

Si voleu subscriure’s a Valors cliqueu aquí i si voleu rebre puntualment un número o teniu qualsevol altre observació, dirigiu-vos a redaccio@valors.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *