La integritat i la llibertat d’expressió, al Valors del mes de febrer

El número de febrer de la revista Valors dedica el seu espai monogràfic al valor de la integritat, el valor oposat a la corrupció que dia si dia també és present en l’actualitat del nostre país. Ho fa a través d’una conversa amb Xavier Antich, professor d’Idees Estètiques a la Universitat de Girona i col·laborador de diversos mitjans de col·laboració com La Vanguardia.

En el monogràfic també trobareu articles de Cristian Palazzi, llicenciat en filosofia; Carme Oliver, gerent de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, que aplica un pioner pla sobre la integritat; i una entrevista a Miquel Seguró, investigador de la Càtedra Ethos (URLL), que acaba de coordinar el volum Hartos de corrupción (Ed. Herder).

D’altra banda, a la part de repàs de l’actualitat, l’actual degà de la Facultat de Comunicació de Blanquerna URL, Josep Maria Carbonell, analitza els límits de la llibertat d’expressió arran de l’atemptat contra la publicació satírica Charlie Hebdo a França. Carbonell apunta que la blasfèmia podria estar inclosa en l’anomenat “discurs de l’odi” i anima governs, mitjans de comunicació i societat en general a reflexionar sobre la qüestió.

Finalment, a la secció Portes Obertes Fabian Mohedano, promotor del grup que treballa a Catalunya des de fa temps per una reforma horària, publica l’article Recuperar el valor del temps.

Si voleu llegir la revista sencera, acudiu als nostres punts de venda o compreu-la directament al nou iQuiosc.cat.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *