La història d’una nena que supera el càncer es fa viral

La història de superació de la Delfina, una nena de 9 anys que ha superat el càncer, s’ha fet viral gràcies a una fotografia penjada a Facebook. En aquesta fotografia es pot veure a la menuda a les portes de l’Hospital Niño Jesús de San Miguel de Tucumán, a l’Argentina. A les mans porta un cartell escrit a mà on es pot llegir el missatge “Vencí el càncer”.

Amb aquesta imatge, Delfina mostra la seva victòria davant una malaltia contra la que lluita des de fa un any. A la Delfina li van diagnosticar amb només vuit anys el limfoma de Burkitt, un tipus de càncer molt agressiu que afecta un tipus de glòbuls blancs, els limfòcits, que ajuden a combatre les infeccions.

Els pares de la Delfina van arribar a tancar el seu negoci familiar per estar al costat de la seva filla en la lluita contra la malaltia. Des de llavors, s’ha sotmès a més de 50 sessions de quimioteràpia i ha anat explicant tot el procés a la pàgina de facebook “Todos por Delfi”. Finalment, el passat 19 de juliol va penjar la foto que tothom esperava, la de la seva victòria sobre el càncer- J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *