La Generalitat distingeix la tasca de Valors amb un guardó dels Premis Civisme

El Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya ha lliurat aquest dilluns els premis Civisme en un acte al Palau Centelles de la capital catalana. Entre els guardonats hi ha la revista Valors, que ha rebut el guardó en la categoria de mitjans de comunicació i en l’apartat de premsa. Els codirector de la revista Maria Coll i Joan Salicrú, han recollit el guardó de mans de la consellera Neus Munté i el director general d’Acció Cívica Ramon Terrassa.

Després de recollir el premi, Maria Coll s’ha adreçat als assistents reflexionant sobre el moment que viu el nostre país: “A banda de provar de resoldre els problemes concrets que tenim sobre la taula, la clau perquè fenòmens com la corrupció no tornin a succeir en el futur o siguem capaços d’afrontar les crisis de millor manera, nosaltres pensem que és interrogar-nos pels motius de fons, pels valors, que fan que les persones tinguin unes conductes o unes altres”.

L’objectiu dels premis és promoure el civisme i potenciar totes aquelles actituds i tots els valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència. Els guardons tenen l’antecedent històric en el Premi Prat de la Riba, que la Generalitat de Catalunya va instituir l’any 1935 per guardonar el millor llibre sobre formació i educació cívica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *