La Fundació Pare Esqué crea “Les polseres dels valors”

A partir de la idea original de la Cristina i la Marta Gutiérrez, guanyadores en la Categoria A (nois i noies de 10 a 16 anys) de la primera edició dels premis que atorga la Fundació Pare Esqué, aquesta entitat acaba de presentar les “Polseres dels valors”.

Es tracta d’una col·lecció de polseres dissenyades per Noemí Potrony a partir de la idea original de les dues noies que convinent els colors de l’Arc de Sant Martí i valors com l’amor, la tolerància, la confiança, la humilitat, l’esforç i la responsabilitat.

“Vam escollir aquests valors com a síntesi de tots. L’amor estava a totes les travesses i a partir d’aquest vam escollir d’altres relacionats amb la solidaritat, amb ser bones persones i crear una societat més justa”, explica Jordi Morillas, gerent de l’entitat.

Aquestes polseres es poden adquirir al preu d’un euro la unitat posant-se en contacte amb la Fundació Pare Esqué (T. 934585935 / fundacio.pare.esque@gmail.com) encara que no es presentaran oficialment fins el 27 de juny en un estand que tindrà l’entitat a la festa al carrer que organitza l’Associació de Comerç i Serveis Claret de Barcelona, de la qual la Fundació és membre, i l’Associació de Veïns del Camp d’en Grassot de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *