La Fundació Espavila convoca la IX edició de les Beques Educar Fomentant l’Esforç

Guanyadors de les beques de la Fundació Espavila 2019.

La Fundació Espavila, entitat amb seu a Granollers, acaba de convocar la novena edició de les Beques Educar Fomentant l’Esforç. Es tracta de quatre beques d’entre 1.000 i 3.000 euros dirigides a projectes que es duguin a terme a Catalunya, en l’àmbit educatiu i lúdic, dirigits a infants i joves (de 0 a 18 anys) per tal de promoure la cultura de l’esforç.

Els projectes que es presentin s’han de poder realitzar al llarg del curs següent i s’haurà de demostrar mitjançant una memòria. En qualsevol cas, hauran de promoure la cultura de l’esforç i incidir en valors com el treball, la responsabilitat, la sinceritat, l’optimisme i el respecte.

El projecte, segons ha explicat la Fundació Espavila, haurà de detallar quins aspectes educatius es tractaran, el programa d’activitats previst, els recursos, etc. I la forma de presentar els projectes és a través de la pàgina web de la fundació www.espavila.cat i on es pot trobar tota la informació relacionada.

Un jurat qualificat valorarà quins projectes, segons criteris d’avanç pedagògic i viabilitat, s’enduen les beques 2020. El termini de presentació de projectes per la 9a. Convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç és fins al dia 30 d’abril de 2020, ambdós inclosos- REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *