La Fundació Espavila anuncia la cinquena Convocatòria de Beques Educar Fomentant l’Esforç

Guanyadors de les beques de l'edició 2014.
Guanyadors de les beques de l’edició 2014.

La Fundació Espavila ha anunciat l’obertura de la cinquena Convocatòria de Beques Educar Fomentant l’Esforç. Es tracta de quatre beques de 3.000 euros cada una i solament s’atorgaran a projectes que es duguin a terme a Catalunya, en l’àmbit educatiu i lúdic, que estiguin dirigits a infants i joves (de 0 a 16 anys) i promoguin la cultura de l’esforç.

Els projectes que es presentin s’han de poder realitzar al llarg del curs següent i s’haurà de demostrar mitjançant una memòria. Amb aquestes beques l’entitat vol promoure la difusió de valors com el treball, la responsabilitat, la sinceritat, l’optimisme i el respecte. Per això es demana que el projecte detalli quins aspectes educatius es tractaran, el programa d’activitats previst, els recursos, etc.

Un jurat qualificat valorarà, segons la seva qualitat pedagògica i viabilitat, quins projectes mereixen beques. En aquesta ocasió el jurat està format per: Antoni Argent, professor de secundària, autor de diversos llibres i coordinador del Projecte Educatiu MILLOREM; Susana Regüela, cap de l’àrea de Formació del Centre d’alt Rendiment de Sant Cugat del Vallés; Joan Salicrú, codirector de la revista Valors; Francisco Esteban, coordinador del Màster en Psicopedagogia de la Universitat de Barcelona-UNIBA i Francesc Arolas, regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Granollers.

El termini de presentació de projectes per la Cinquena Convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç serà fins al dia 30 d’abril de 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *