La Fundació Carulla reconeix el treball de cinc entitats en matèria d’immigració

premis-candel-3852_0147

La Fundació Carulla ha fet entrega de la 13a edició dels Premis Francesc Candel a cinc entitats per les seves bones pràctiques en matèria d’immigració, es tracta de l’Associació Exil, Fundació Joan Salvador Gavina, Associació Benestar i Desenvolupament, Associació Intercultural Diàlegs de Dona, i Associació Down.

De la Fundació Exil han premiat el projecte Integra, que proposa un programa integral i innovador d’acompanyament jurídic, social i terapèutic especialitzat per a víctimes de tortura, trauma complex i risc d’exclusió social.

També ha estat premiat el projecte Caliu de la Fundació Joan Salvador Gavina, el qual té lloc en una casa de colònies, incideix en infants i adolescents del Raval en situació de vulnerabilitat i les seves famílies i adopta una perspectiva mediambiental i intercultural.

Un altre guardonat ha estat el programa Sexart de l’Associació Benestar i Desenvolupament, el qual promou la salut afectiva, sexual i reproductiva a la població jove immigrant.

De l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona s’ha premiat el projecte “Som dones… sóc la teva igual” pel treball que fan amb un col·lectiu, les dones immigrants, en aquest cas del Raval, que encara no tenen la igualtat i el reconeixement adequats.

I, finalment, el darrer premiat ha estat pel projecte de suport a les famílies estrangeres immigrades amb fills amb Síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals que dirigeix l’Associació Down de Lleida.

El jurat d’aquesta tretzena edició, format per Andreu Domingo, Orland Cardona, Carles Duarte, Najat El Hachmi, Josep Gonzàlez-Agàpito, Núria Llevot, Sandra Rodríguez i Laia Tomàs, ha valorat un total de 37 propostes. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *