La Fundació Carulla convoca els XIII Premis d’Educació en el Lleure

Imatge PELL 2017

La Fundació Carulla, un any més, ha tornat a convocar els Premis d’Educació en el Lleure, guardons que tenen com a objectiu estimular i reconèixer projectes que afavoreixen el sentiment de pertinença, el coneixement del territori, el servei a la comunitat, i l’aprenentatge d’habilitats i valors.

En aquesta edició, però, els premis presenten dues novetats importants. La primera és l’aposta per estimular projectes nous, per la qual cosa han creat tres premis destinats a promoure iniciatives noves. I, la segona, és l’ajuda que la Fundació oferirà al desenvolupament dels projectes guanyadors amb un acompanyament metodològic per part de professionals del món de l’educació en el lleure i d’experts en la temàtica específica de cada projecte.

Concretament, des de l’entitat, s’atorgaran cinc premis de 4.000 euros, tres a nous projectes, un a l’experiència i un altre a la trajectòria d’una entitat, aquest convocat conjuntament amb la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Els premiats els escollirà un jurat format per: Carles Barba, Josep Gonzàlez-Agàpito, Fabian Mohedano, Oriol Recasens, Edgar Iglesias, Rafa Ruiz de Gauna, Marta Rosàs i Marta Vilalta.

El termini de presentació de propostes per optar a aquests premis finalitza el 16 de juny del 2017. Es pot omplir el formulari d’inscripció i consultar les bases a la web de la Fundació: www.fundaciocarulla.cat. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *