La fotògrafa Adriana Olsina mostra a Castelldefels la tasca de Malaria 40

Tanjomoha, Vohipeno. Dispensari / FOTO: Adriana Olsina.

Madagascar té un dels índexs de pobresa més alts del món, i degut a aquesta situació i a la manca d’una xarxa sanitària els nens moren de malalties curables en moltes altres parts del món. L’ajuda, doncs, és indispensable, i encara més actualment arran de la greu sequera que ha malmès les collites i ha deixat les famílies sense res de res.

L’ONG Malària 40, amb seu a Castelldefels, és una iniciativa que neix l’any 2008, amb la missió d’oferir tractament gratuït a nens i nenes d’aquest país africà malalts de malària a través dels dispensaris mèdics que gestionen les Filles de la Caritat. Amb el temps, aquesta iniciativa ha anat evolucionant, i ara també es milloren les condicions de vida de moltes famílies desfavorides principalment en els àmbits de la salut, l’educació i el desenvolupament social.

Amb la voluntat de donar a conèixer la tasca d’aquesta ONG, s’acaba d’inaugurar a l’ Espai Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels l’Exposició de fotografies “MAHOMBY ASA”, una mostra realitzada per la fotògrafa Adriana Olsina, que durant uns mesos a Madagascar ha visitat els centres socials i dispensaris que reben l’ajuda de l’ONG Malària 40 i ha pogut copsar la dura realitat que pateix la població. La mostra es pot veure fins el 16 de juny. – REDACCIÓ.

Nens de Madagascar. FOTO: Adriana Olsina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *