La FCVS premia les bones pràctiques entre entitats i empreses

cortarragonaAmb motiu del 25è aniversari de l’entitat, la Federació Catalana de Voluntariat Social ha creat el premi Lluís Martí en honor al seu fundador i primer president. Aquest certamen neix amb l’objectiu de fomentar les bones pràctiques entre entitats i empreses.

La convocatòria del premi serà anual, d’àmbit català i tancada a les entitats que formeu part de la FCVS, en aquest moment 275 d’arreu del país. El lliurament del guardó es farà de forma rotatòria per les quatre províncies de Catalunya, on la FCVS hi té seu, començant per Girona.

El guanyador, que rebrà una dotació econòmica de 3.000 euros, es coneixerà el proper dia 20 de novembre, durant la celebració de la 10a Nit del Voluntariat de Girona. I, una segona entitat s’endurà un accèssit que equival a una compra gratuïta per valor de 200 euros en el Mercat Social i dos cursos gratuïts de l’Escola de Formació.

La inscripció és gratuïta i es podrà realitzar únicament a través del formulari de participació,entre el 15 d’octubre i el 5 de novembre, ambdós inclosos. Les entitats participants hauran d’omplir el formulari electrònic amb les seves dades i adjuntar un breu resum del projecte ja implantat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social és la plataforma de referència del voluntariat social a Catalunya. Treballa pel foment, la promoció i el reconeixement del voluntariat social a casa nostra i en aquest moment a través de diverses entitats engloba més de 75.000 persones voluntàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *