La Carta de la Pau inicia una col·lecció gratuïta de llibres amb Francesc Torralba

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, amb un text de Francesc Torralba, acaba d’iniciar una col·lecció de llibres sobre la pau que porta per títol Edificar la pau al segle XXI, el mateix nom en què es coneixen els congressos internacionals que cada dos anys organitza aquesta institució.

Precisament l’objectiu d’aquesta iniciativa és posar l’abast de tot el públic en general i concretament a les persones interessades en la reflexió i l’acció a favor de la pau, les principals intervencions de destacats experts internacionals que han tingut lloc en els dos congressos realitzats fins ara, Barcelona 2012 i Bogotà 2014.

El primer volum d’aquesta nova col·lecció es titula Memoria histórica, reconciliación y postconflicto i es tracta de la intervenció del catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, Francesc Torralba, realitzada en el marc del II Congrés Edificar la Pau celebrat a Colòmbia el passat mes de setembre.

Aquest llibre es pot descarregar de forma gratuïta des de la web de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU: www.cartadelapau.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *