Judith Butler, protagonista de les properes Lliçons Ferrater Mora

Enguany les Lliçons Ferrater Mora de Pensament Contemporani estaran protagonitzades per una de intel·lectuals més influents del món, especialment en el camp del feminisme, la nord-americana Judith Butler (Cleveland, 1956). Actualment ocupa la càtedra Maxine Elliot del Departament de Literatura Comparada i el Programa de Teoria Crítica a la Universitat de Califòrnia, Berkeley.

La publicació de Gender Trouble: feminism and the subversion of identity (El Género en disputa. Feminismo y la subversión de la identidad) (1990), on qüestiona el supòsit de la facticitat del sexe, va generar un enorme debat, tant a dins com a fora de l’àmbit acadèmic.

 Els seus interessos, tanmateix, són molt amplis i abasten camps propis de la filosofia, la psicologia o la literatura. En conjunt, el seu pensament constitueix una mirada radical i crítica de la nostra situació actual.

Les Lliçons Ferrater Mora impartides per ella tindran lloc del dilluns 19 al dijous 22 d’octubre (18.30h). El seminari que impartirà porta per títol “Livable Life, Inhabitable World?”. Les sessions seran on-line i de lliure accés però cal inscripció prèvia  mitjançant l’enllaç següent: https://zoom.us/webinar/register/WN_igYJ37cVScy7yHT9LO2BhQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *