Juan Carlos Martel: “Avui la gent no escolta, però en el teatre sí, fins i tot els silencis”

El director de teatre Juan Carlos Martel acaba d’estrenar al Teatre Lliure de Montjuïc l’obra Joc de Miralls, un text d’Anne Baker que ja ha triomfat als Estats Units. La història se centra en un grup de cinc persones que se senten perdudes i participen en unes classes de teatre d’un centre cívic buscant alguna cosa que doni sentit a les seves vides.

Tenint en compte aquest argument, aquesta setmana, a Valors a l’alça  parlem amb Martel sobre el poder que pot tenir en teatre en el creixement de la persona. “El teatre es església de les persones que no anem a l’església, qualsevol obra consola i ajuda que l’espectador cregui que no està sol en aquest món”, assegura. I afegeix: “Avui la gent no escolta, però en el teatre sí, fins i tot, els silencis”.

I és que al propi director d’aquesta obra l’art escènic també l’ha ajudat a desenvolupar-se. “En el teatre he trobat persones que pensen com jo. El teatre m’ha provocat un creixement de l’ànima i l’excusa de viure com jo vull”, explica Martel. Encara quereconeix que la vida dedicada als escenaris és “molt dura i no solament depèn del talent, sinó també de la sort”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *