Josep Ramoneda: “En un món com l’actual, l’únic que ens pot donar sentit són les humanitats”

Ara fa uns mesos, en un moments de dificultats pels productes culturals, va sortir a la llum una nova capçalera, La maleta de Portbou, una revista de reflexió capitanejada per un dels grans filòsofs i intel·lectuals del país, Josep Ramoneda. “En el món actual tan accelerat, l’única cosa que pot donar-nos una mica de sentit de la pausa són les humanitats”, ha afirmat a Valors a l’Alça  presentant-nos aquesta nova capçalera -podeu recuperar també una entrevista a la revista Valors que li vam fer el juliol passat-.

A més, a la secció Gent amb valors coneixem Maria Dolors López, aquesta mestra i veïna de Terrassa, és membre del col·lectiu Liant La Troca i una de les ballarines amb diversitat funcional que actua en l’obra Just a dancer. Ella ens explica com viu la dansa malgrat anar amb cadira de rodes.

Finalment, abans del relat amb valors dels amics de la gent de Vivim del Cuentu, conversarem amb Domingo Catalán, qui a finals dels anys 70 va formar part del primer equip català que va córrer la primera marató de Nova York i va guanyar la primera cursa del Corte Inglés. Tot un exemple d’esforç. Ara l’editorial Cossetània ha publicat un llibre sobre la seva trajectòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *