Josep Masabeu (ONG Braval): “El compromís s’aprèn per osmosi”

La penúltima edició del Valors a l’Alça de 2013 se centra en la feina de l’ONG Braval al Raval de Barcelona. Així, conversem amb Josep Masabeu, director d’aquesta ONG, que el 9 de desembre va rebre el premi Valors a una trajectòria que atorga la revista Valors en el marc dels Premis Proteus d’Ètica impulsats per l’editorial Proteus. “El compromís s’aprèn per osmosi: si ell m’ajuda a mi, per què jo no puc ajudar a un altre?”, es pregunta responent-se a sí mateix Josep Masabeu en el transcurs de l’entrevista, reflexionant sobre la seva tasca.

En el Valors a l’Alça d’avui també s’entrevista a la secció Gent amb valors a Joaquim Montserrat, expresident de l’Associació Amics del Bisbe Joan Godayol -bisbe emèrit d’Ayaviri, al Perú-, una entitat que segueix treballant en pro de la solidaritat amb el poble peruà des de Mataró.

En l’apartat de propostes, Anna Fernàndez de Setem Catalunya ens presenta el Mapa del Consum Responsable de Catalunya. I abans de marxar -en aquest cas fins el dia de Sant Esteve- com sempre, un conte amb valors a càrrec de Vivim del Cuentu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *