Josep Masabeu dedica el premi Valors a una trajectòria als voluntaris de Braval

El president de l’ONG Braval, Josep Masabeu, guardonat aquest dilluns al vespre amb el III Premi Valors a una trajectòria, va dedicar ahir el reconeixement a tots els voluntaris de l’entitat que fan possible la marxa de Braval. “Dedico aquest premi als voluntaris de Braval, que donen milers d’hores a l’any a l’entitat demostrant la seva generositat. Quan un nen veu que una persona, en comptes de ser a casa mirant la tele, gasta els seus vespre allà amb ell, comença a pensar que les coses poden ser d’una altra manera”, va dir Masabeu en recollir el guardó.

Un any més, l’editorial Proteus ha guardonat diverses personalitats i entitats de Catalunya per la seva aportació ètica a la societat. El premi Personalitat de l’Any 2013 en l’àmbit social ha estat per Enric Canet, director del Casal dels Infants del Raval, per la seva defensa dels drets dels infants i per la seva trajectòria al capdavant d’aquesta entitat. I en l’àmbit de la comunicació, l’estatueta ha estat pel presentador del programa “Salvados”, Jordi Évole, per fer un periodisme directe, incisiu, però respectuós amb els entrevistats.

Enguany, el millor projecte esportiu ha estat per Barçakids, del F.C. Barcelona; el pedagògic per Tiching, plataforma d’intercanvi de continguts dirigida a mestres; i el premi al millor projecte empresarial l’ha recollit la cooperativa Fent País. A més, el jurat també ha decidit premiar Medicus Mundi, per 50 anys de trajectòria i dedicació al servei del dret a la salut.

Finalment, i per primera vegada en la història d’aquest certamen, el premi al millor projecte de comunicació i cultura s’ha dividit. Per una banda s’ha premiat el fet que un programa com Líquids, la versió estiuenca de l’espai L’Oracle de Catalunya Ràdio, s’hagi convertit en un espai estable de la programació de l’emissora pública catalana. I, per altra banda, s’ha volgut destacar l’aposta televisiva de Amb filosofia (TVC) per haver aconseguit apropar aquesta disciplina als espectadors de forma amena i educadora, malgrat l’espai no ha tingut continuïtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *