Joieria artesana amb valors socials que genera endorfines

Les endorfines son les hormones que provoquen la felicitat i és per aquest motiu que la Fundació Tallers ha posat aquest nom a la col·lecció de bijuteria que elaboren a través del projecte d’inserció sociolaboral de persones amb discapacitat. La col·lecció Endorphins és una marca de bijuteria molt especial que actualment ja compta amb 40 treballadors que dissenyen, produeixen a mà i distribueixen totes les peces de la signatura.

Segons van explicar responsables de la Fundació Tallers al programa Valors a l’alça, Endorphins neix de la necessitat de generar una activitat amb sentit per a persones amb discapacitat intel·lectual amb especials necessitats de suport.

Cada peça està elaborada a partir d’unes boletes que es fan a ma una per una. Les persones que participen en la seva elaboració intervenen en tot el procés de creació del producte, tant el disseny, producció i venda, i a més decideixen a què es destinaran els beneficis.

La Fundació Tallers va posar en marxa Endorphins ara fa un any i per celebrar-ho han fet una “Festa de la Felicitat” en què es va presentar la seva nova col·lecció d’accessoris inspirats en l’obra de Gaudí. – J. V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *