Joan Garcia del Muro parla de la postveritat a ‘Valors a l’alça’

Aquesta setmana al programa ‘Valors a l’alça’ ens ha visitat el filòsof i professor de la Universitat Ramon Llull, Joan Garcia del Muro, que acaba de guanyar el premi d’assaig Josep Vallverdú amb un estudi que reflexiona sobre la postveritat. El text, “Good bye, veritat”, alerta sobre les conseqüències que pot tenir que el concepte “veritat” perdi sentit.

A la secció “Gent amb Valors”, hem conegut l’Ignasi Eiriz, promotor d’Ethical Time, una campanya de micromecenatge per a llançar la primera “app” de moda sostenible a Espanya. Un projecte que pretén apropar les marques de moda sostenible als seus consumidors potencials

La companyia Vivim del cuentu aquest Nadal estrena un conte desexplicat. La col•lecció que capgira històries clàssiques creix amb el nou volum: “Els reis mags i els dolents dels contes”. L’Oriol Toro ens n’ha fet cinc cèntims. A més, també ens ha presentat el seu darrer conte ‘La perruqueria del senyor Carbassó’, una història sobre la crítica i el perdó.

I hem acabat el programa amb la secció “Històries amb valores”. De la mà de la Maria Coll, periodista i historiadora, hem viatjat al dia de Nadal de 1808, al convent de Tordesillas, on va tenir lloc una trobada singular, amb els valors de l’acollida, la cordialitat i el perdó com a taló de fons.- REDACCIÓ.

Uneix-te al debat

  • Enhorabona.
    Possiblement sigui interessant veure el treball que han fet casi 300 estudiants a Girona sobre el tema, a http://filoara.cat/jf17, on hi ha molt més, com també es pot veure a diferents articles a la premsa, en vídeos, i a http://iessalvadorespriu-salt.cat/drupal2/node/580

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *