Ivana Miño, Carlota Olcina i persones que han viscut al carrer representen “L’últim crit”

L’actriu i presentadora de “Catalunya Experience”, Ivana Miño, presenta el proper 15 de desembre, al Centre Cultural Espronceda de Barcelona, l’obra de teatre L’útlim crit.

Es tracta d’un espectacle representat per l’actriu Carlota Olcina (El cor de la ciutat, Amar en tiempos revueltos, Seis hermanas) i persones que han viscut al carrer, voluntaris i treballadors de la Fundació Arrels.

La recaptació de les entrades d’aquest espectacle, que s’han de reservar prèviament, es sumaran a la campanya www.1miliodegracies.org. L’entrada, però, no té un cost fix, s’apostarà per la guixeta inversa, és a dir, serà l’espectador qui triï quant pagar un cop finalitzada la funció.

L’últim crit és un projecte artístic en el qual les dotze persones que comparteixen escenari han realitzat un treball individual i grupal amb nivell d’exigència i en el qual s’han desdibuixat els rols i s’han creat nous vincles des de la igualtat.

A través de la campanya www.1miliodegracies.org la Fundació Arrels vol oferir allotjament digne i estable a 125 persones sense llar. La campanya buscar recaptar 1 milió d’euros per poder garantir 45.454 nits d’allotjament. Fins al moment ja se n’han recollit 100.000, que es tradueixen en 4.563 nits.

Actualment a Barcelona unes 900 persones dormen cada nit al carrer i 1.500 depenen dels centres públics i privats per passar la nit. A Catalunya hi ha 14.600 persones sense llar, segons les dades més recents, que són de l’any 2010. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *