‘Insite out’ i altres recomanacions de cinema per aquest estiu

Per aquells que aprofiten les vacances per gaudir del cinema, la crítica de la revista Valors, proposa quatre pel·lícules per anar a veure aquest agost.

En primer lloc, ningú es pot perdre la nova proposta de Pixar: Al revés (Insite out). Una pel·lícula que, segons Vives, “obliga a petits i grans a debatre sobre un mateix tema: les emocions”. “Aquest film explica que hem d’aprendre a gestionar les emocions. Hem de viure amb l’alegria però també amb la tristesa. I això ho fa amb humor intel·ligent”, assegura. Les protagonistes de Al revés són les emocions de la Riley, especialment l’alegria i la tristesa, qui conjuntament amb l’ira, la por i el fàstic viuen al cap de la nena.

Una altra proposta per aquest estiu és Mr Holmes, una pel·lícula protagonitzada per Ian Mckellen que ens mostra l’investigador en la seva fase de vellesa, quan li comença a fallar la memòria i busca el passat en els records. “Aquesta pel·lícula ens ensenya que no ens podem quedar amb l’esperança de les coses”, afirma la crítica de cinema.

Per altra banda, el director Fernando Leon, acompanyat de Tim Robbins i Benicio del Toro, com a protagonistes, presenta Un dia perfecto. Una film que té lloc en una zona de guerra on els cascos blaus intenten controlar la situació, però paral·lelament tots els personatges tenen els seus propis conflictes.

I, finalment, aquest estiu també podrem gaudir de la història d’ Amar, beber y cantar, de Alain Resnais, un director que treballa especialment les relacions de parella i l’amor. Aquesta història comença quan Colin i Kathryn, al mig dels assaig d’una obra de teatre, reben la notícia que el seu amic George li queden pocs mesos de vida. Aleshores el matrimoni decideix convidar-lo a participar a l’espectacle, la qual cosa desenrocarà en un terratrèmol d’emocions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *