Inaugurem sisena temporada de ‘Valors a l’alça’ amb Jaume Flaquer

El programa ‘Valors a l’alça’, que Valors produeix a Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunicació Local, enceta aquest dilluns sisena temporada abordant la notícia que més ens ha impactat aquest estiu: els atemptats a Barcelona i Cambrils. Tres setmanes després de la tragèdia la voluntat és preguntar-nos com aquesta ha canviat la nostra visió de la comunitat islàmica i la seva projecció pública i per aquest motiu hem convidat al programa Jaume Flaquer, teòleg i doctor en estudis islàmics.

A més, en aquest primer programa de la temporada, també conversarem amb Toni Espinal, director general de la Fundació Ampans, entitat que des de fa cinquanta anys treballa per la inserció laboral de persones amb discapacitat. Aquesta entitat acaba de signar un conveni amb Caprabo per obrir a finals d’any a Manresa el primer supermercat gestionat completament per persones amb algun tipus de discapacitat.

I, al tram final del programa, també ens acompanyarà la doctora Montse Esquerda, directora general de l’Institut Borja de Bioètica i membre del comitè organitzador del 2017 EACME Anual Conference, el Congrés Internacional de Biòètica de l’European Association of Centres of Medical Ethics que tindrà lloc a la capital catalana del 7 al 9 de setembre. Una proposta que abordarà els valors que avui xoquen al sistema sanitari.

I, en aquesta ocasió tancarem programa amb un relat amb valors de la companyia “Vivim del cuentu”, però seran molts més els col·laboradors que ens visitaran al llarg de la temporada, per exemple, Judith Vives, ens parlarà de les tendències del moment; Jordi Alcàsser, de propostes per fer en família; i Maria Coll, d’episodis de la història amb valors.

Una nova temporada que com ja es va avançar compte amb una nova presentadora, la periodista mataronina Laura Cera, que substitueix a Sandra Balagué. ‘Valors a l’alça’ dirigit per Joan Salicrú i Maria Coll, s’emet cada setmana a una trentena d’emissores de tot el territori català i té com a finalitat reflexionar sobre l’actualitat i la realitat del món des de l’òptica dels valors. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *