Inaugurem la setena temporada de ‘Valors a l’alça’ a La Xarxa

Ja està tot a punt. Dilluns comença la setena temporada del programa de ràdio ‘Valors a l’alça’, un espai ja veterà a les emissores locals de Catalunya. Un programa setmanal que aposta per la reflexió i que té com a finalitat parlar de l’actualitat i del món que ens envolta, però sempre des del punt de vista dels valors. Una producció de Mataró Ràdio i la revista Valors, per La Xarxa de Comunicació.

Enguany, la periodista mataronina, Laura Cera, continua com a presentadora del programa, dirigit per Joan Salicrú i Maria Coll. També continuen seccions tradicionals del programa com el Conte amb Valors per part de la companyia Vivim del Cuentu, les Històries amb Valors o les Tendències, però s’incorporen altres col·laboradors, com la Soraya Hernández, experta en bioètica, qui cada mes ens plantejarà un dilema ètic.

Dilluns, estrena

Estrenem temporada (Mataró Audiovisual, 22h 89.3FM) amb una entrevista a Miguel Pajares, president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i expert del Comitè Econòmic i Social Europeu en temes d’immigració i asil. També conversarem amb la il·lustradora Cristina Fernández, autora del quadern solidari “100 idees per crear personatges” a favor de la Federació Espanyola de Malalties Rares.

I a la segona meitat del programa conversarem amb la directora de cinema Arantxa Echevarría que aquesta setmana estrena “Carmen y Lola”, una pel·lícula que parla de l’amor adolescent entre dues noies gitanes. I, finalment, la Soraya Hernández s’entrenarà amb la seva secció, aquesta vegada, en motiu de l’inici del curs escolar, ens explicarà el cas d’un pare que és acusat d’abandonament per no portar el seu fill a l’escola per motius de salut.

Si voleu contactar amb l’equip del programa ho podeu fer via twitter (@revistavalors), a través de facebook (www.facebook.com/revistavalors) o enviant un correu a redaccio@valors.org. També podeu trobar tots els audios del programa a: programes.laxarxa.com/programa/valors-a-l-alca– REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *