Hotels de Barcelona i Fundació IReS inicien la campanya solidària Hotel Invisible

HotelinvisibleEl Gremi d’Hotels de Barcelona i la Fundació IReS han creat la campanya solidària “Hotel invisible”. L’objectiu d’aquesta acció és reservar de forma simbòlica el màxim d’habitacions en què mai voldries dormir però en les quals hi ha persones que hi dormen com, per exemple, “l’habitació dels cops” contra la violència infantil; “l’habitació al ras” contra la pobresa; o “l’habitació sense futur” per ajudar els joves sense futur, entre altres.

Aquesta és una campanya per ajudar a les persones que viuen situacions de pobresa, violència, manca d’oportunitats, desemparament…i que mitjançant els projectes de la Fundació IReS es pot evitar que caiguin en l’exclusió social. Per això, cada habitació de la web, de forma metafòrica, és un reflex de la part més invisible de l’exclusió social.

Els donatius, que es poden realitzar a través de la pàgina www.hotelinvisible.org, poden ser petits o grans. El preu de cada nit per habitació s’estableix en 3 euros, però cada persona pot escollir el preu que paga per ella. També existeix la possibilitat de realitzar donacions per regalar solidaritat. Només amb els primers dies de campanya ja s’han recaptat més de 12.000 euros.

Aquesta campanya ha estat impulsada pel Gremi d’Hotels de Barcelona entre els seus associats amb l’objectiu d’obrir-se a altres entitats turístiques de la ciutat, perquè els beneficis d’aquest sector puguin ajudar a crear noves oportunitats als col·lectius més vulnerables de la ciutat. I tots els donatius, són gestionats per la Fundació IReS, activa des de 1969, i es destinaran a la reinserció de col·lectius vulnerables a través d’una metodologia innovadora d’apoderament de la persona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *