Hi havia una vegada… Torna el Munt de mots!

MUnt-de-MotsDel 19 al 24 d’octubre se celebrarà la sisena edició del Festival de Narració Oral de Barcelona, el Munt de Mots, un festivat organitzat pel Centre Cívic Pati Llimona i l’Associació Munt de Paraules. Enguany el programa compte amb més de cinquanta activitats realitzades per més de vint narradors i narradores d’arreu del món.

La intenció d’aquest festival, que en la seva sisena edició ja es considera una cita pràcticament consolidada de l’agenda d’activitats de la capital catalana, és poder oferir una gran festa d’imaginació, seducció i creativitat que només es pot aconseguir amb la paraula dita a través de la narració oral de contes per a infants i adults.

Si voleu fer un primer tast del Festival, podeu assistir a la inauguració –entrada lliure- que tindrà lloc el proper dilluns 19 d’octubre a les 8 del vespre a la Sala Luz de Gas on es podran veure petites actuacions dels narradors convidats en aquesta edició i arribats del Camerun, França, Veneçuela, Marroc, Itàlia, Colòmbia, València, Múrcia, Galícia, Madrid, País Basc i Catalunya.

En aquesta edició, a més, els contes també s’acosten als hospitals amb la voluntat de portar la màgia de les narracions als infants i joves que no estan passant per gaire bons moments. És per això que el dijous 22 d’octubre diferents narradors desfilaran amb les seves històries per l’Hospital Clínic, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital Sant Joan de Déu.

Però no solament els professionals poden explicar contes, aquest és un art i una tradició centenària a l’abast de tothom. Els avis, els pares, els mestres…. expliquen cada dia contes. Per això, un any més, el Munt de Mots també ha decidit implicar al públic en el festival. Així s’oferiran tres espais oberts a la participació per tal que tot aquell qui vulgui explicar un conte ho pugui fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *