Gregorio Luri i Begoña Román presenten a Barcelona el número 200 de Valors

L’acte de presentació del nou número 200 de la revista Valors serà el pròxim dilluns 14 de febrer, a les 19:00 h, al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Barcelona, ubicat a la Rambla de Catalunya número 8. A l’acte, conversaran els filòsofs i participants del monogràfic especial Gregorio Luri i Begoña Román. El periodista Jordi Sacristán serà l’encarregat de moderar la conversa.

La presentació s’emmarca en l’arribada de la publicació a l’edició número 200, amb un monogràfic especial que reuneix a vint filòsofs i escriptors per buscar respostes a una pregunta: Som una societat madura?

Per assistir a la presentació i mantenir totes les mesures de prevenció davant la pandèmia del coronavirus és imprescindible confirmar l’assistència a través d’aquest enllaç.

Durant l’acte es podrà comprar l’edició especial d’aquest mes, així com iniciar una subscripció amb la publicació mensual. La revista Valors es pot adquirir en format paper a 300 punts de venda de les comarques de Barcelona i alguns centres Bonpreu Esclat. Podeu consultar el llistat de llibreries i quioscos aquí.

Vint anys de reflexió

L’acte també serà una celebració dels quasi vint anys que assoleix la publicació com a revista de referència amb l’objectiu de donar pautes de reflexió als lectors sobre l’ètica, sempre amb un llenguatge assequible i accessible.

L’edició d’aquest mes és una oportunitat única per endinsar-se, al llarg de més de noranta pàgines, en el concepte de maduresa, en un context recentment marcat per la pandèmia i tota la incertesa que ha generat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *