Gran Recapte: avui omples el cistell per a tu i per a ell

El Gran Recapte en un mercat municipal.
El Gran Recapte en un mercat municipal.

Es calcula que actualment, un 20 per cent de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Per això, el Banc dels Aliments, avui i demà, organitza la setena edició del Gran Recapte. Una recollida d’aliments a tot el país amb la voluntat que aquestes persones no esdevinguin marginades.

El Gran Recapte d’Aliments al 2014 va recollir 4.686.000 kg en més de 2.000 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 22.000 voluntaris. La fita per a l’edició d’aquest any és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració de 25.000 voluntaris.

Voluntaris que durant tot el dia d’avui i tot demà trobareu a la sortida dels supermercats. Aquesta setmana només heu de comprar una mica més pensant amb aquells que tenen dificultats per fer-ho. Es demanen aliments nutritius i que tinguin llarga caducitat com: llegums de tot tipus, pasta seca i arròs, conserves de peix, llet, oli d’oliva, galetes o cereals.

Si aquest cap de setmana ets fora o ets d’aquells que fas la compra online, també pots fer la teva donació a través de la seva pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *