Gomes per evitar que l’Alzheimer esborri records

Gomes d’esborrar per evitar que l’Alzheimer esborri els records de les persones que pateixen la malaltia. Aquesta és la singular campanya que porta a terme l’entitat des de principis de curs Alzheimer Catalunya per tal de recaptar fons per ajudar als programes socials per millorar la qualitat de vida de les persones amb demència.

L’entitat ha posat a la venda unes gomes d’esborrar amb el missatge “Que no s’esborrin els records” i que es pot comprar a 1,50 euros tant a la seu de l’entitat com a les botigues de la cooperativa Abacus. Amb aquesta acció, Alzheimer Catalunya vol fer una acció al mateix temps simbòlica i sensibilitzadora sobre els efectes de la malaltia.

A més, la campanya també compta amb un vídeo en el que l’actor Toni Sevilla i les actrius Lluïssa Mallol i Montse Guallar expliquen com han conviscut amb la malaltia que van patir familiars seus.

Segons dades d’Alzheimer Catalunya, actualment hi ha 86.000 persones afectades per la malaltia a Catalunya. A l’Estat espanyol, la xifra s’eleva als 800.000 i, segons previsions cap a l’any 2050, s’estima arribar a les 1,5 milions de persones afectades. – J. Vives

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *