Geogina Esteva presenta ‘Un pòdium irrepetible’, un llibre sobre els valors de l’esport

Georgina Esteva és escriptora i exesportita d’elit, per això, no li ha estat difícil centrar el seu darrer llibre en els valors de l’esport. Es tracta d’una novel·la juvenil titulada Un pòdium irrepetible (Ed. Gregal). I la història se centra en la Martina i l´Èric, dos adolescents que fan un treball sobre els valors de l´esport, a través d’experiències reals.

“Encara que hi ha molts valors que es poden aplicar a molts esports”, segons ha explicat la mateixa Esteva al programa Valors a l’alça de La Xarxa, cada capítol es dedicada a un esport diferent i els valors que hi estan relacionats. “En aquest llibre explico esports poc coneguts però que jo conec de primera mà i, sobretot, que es poden fer a l’aire lliure”, ha afegit.

Per exemple, en el capítol de l’alpinisme es tracten valors com la preparació, el tornar-se a aixecar, la superació o lluitar fins el final. “El gran missatge del llibre”, que compte amb il·lustracions de Montse Buñuel, “és que els valors dels esportistes d’elit són aplicables en qualsevol procés d’aprenentatge”, ha destacat l’escriptora.

Pots escoltar l’entrevista a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *