Francesc Torralba: “Seria una llàstima perdre l’aprenentatge en valors que ens ha donat la crisi”

Francesc Torralba, doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona i un dels principals expert en valors de casa nostra, acaba de publicar dos llibres, Un mar d’emocions i El valor de ser uno mismo. Parlem amb ell d’aquestes dues noves incursions literàries i abans que res Torralba referma la seva tesi segons la qual “ara hi ha més pluralitat de valors, però no crisi de valors”. Una crisi que, per Torralba, ens ha ensenyat a pensar en els valors; “seria una llàstima perdre aquest aprenentatge”. I en subratlla tres: l’esperança, la competència i la solidaritat.

A l’espai Gent amb valors  us presentem, acabat d’arribar del Senegal, Ignacio de Urbiola, president de Dentistes sense Fronteres. “Quan veus que pots ajudar els altres amb la teva professió, ja no ho pots deixar”, ha afirmat.

Finalment, abans del relat dels amics de “Vivim del Cuentu”, conversem amb Assumpa Sendra, directora de l’Àmbit d’investigació i difusió Maria Corral, la qual ens convida a una activitat encara poc coneguda però que porta molta història al darrera, Els Sopars Hora Europea. El dijous dia 20 celebren el proper en un restaurant del centre de Barcelona sota la idea de reinventar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *