Fragmenta presenta quatre nous contes per fer reflexionar els més petits

coberta-en-alta-resolució_494434Aquest mes de març arriben a les llibreries quatre nous títols de la col·lecció Petit Fragmenta, simultàniament en català, castellà i portuguès. Quatre històries –La teva cançó, On és la lluna?, Llibre del gentil i dels tres savis i Bocabava– plenes de valors i reflexions vitals.

La teva cançó, d’Inês Castel-Branco i iIl·lustracions de María Ella Carrera, explica la llegenda d’una tribu d’Àfrica, en la qual creuen que cada persona té una cançó. Un conte que ens recorda que abans d’arribar a aquest món ja som esperats, somiats i estimats.

Per altra banda, On és la lluna?, un text de Jordi Amenós i dibuixos d’Albert Arrayás, explica la història d’en Pau, un nen que descobreix que la lluna brillava grossa i rodona al cel, però l’endemà es un xic més petita, i més petita encara amb el pas dels dies… Un llibre que convida els infants a imaginar contes en família, despertar la creativitat i reinventar el món.

book_detail_imageEl tercer conte, Llibre del gentil i dels tres savis, una versió d’Ignasi Moreta del llibre de Ramon Llull (1232-1316), és una sorprenent paràbola interreligiosa en la qual un savi sense cap coneixement de Déu es troba un jueu, un musulmà i un cristià.

I, finalment, Bocabava és la història d’un nen sense sort que té un ull distret i l’altre sorprès, i tot el dia ensopega i col·lecciona nyanyos perquè no mira on ha de mirar. Sempre té un pam de boca oberta i el coll de la samarreta xop pel regalim de saliva que li cau. Però la seva vida canvia quan arriba una fira ambulant al seu carrer.

A més, com en els darrers volums, tots quatre llibres disposen de guies de lectura perquè els pares i els mestres puguin treballar les històries amb els més menuts. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *