Festa major solidària amb el Banc d’Aliments

Tortosa es prepara per celebrar la seva festa major de la Cinta amb una vocació ben solidària. I és que dins el programa d’actes s’han incorporat tres activitats on s’hi portarà a terme una recollida d’aliments solidària.

Les tres activitats on es podran portar aliments són “La Festa del Xiquet” de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Ofrena de la Cinta i el concert de fi de Festa de dilluns dia 3.

Des de l’Ajuntament recorden que qualsevol aliment és benvingut, però es demana especialment els que no són peribles, com ara llet, oli, llegut cuit i conserves.

A la Festa de Xiquet, que té lloc aquest mateix divendres al migdia, els més petits també poden conèixer la tasca del Banc dels Aliments i prendre consciència que s’ha d’ajudar als més necessitats.

Un altre dels actes solidaris amb el Banc d’Aliments serà l’Ofrena de la Cinta, dissabte al vespre, on es demana a totes les entitats participants que aportin aliments, i on també els particulars poden fer-ho accedint per La Nau del Parc (a banda d’aliments, també es recollirà material escolar).

Per últim, l’altra cita serà al concert de fi de Festa del dilluns 3 de setembre amb Quico el Célio. Per primer any, aquest concert serà solidari. Es demana a tots els assistents que col·laborin aportant aliments o fent un donatiu econòmic.

Des del Banc d’Aliments recorden que l’entitat continua organitzant activitats durant els mesos d’estiu davant les necessitats continuades que es detecten. Durant el 2017 van distribuir uns 500.000 quilos a 2.000 famílies a les Terres de l’Ebre. No obstant, asseguren que amb aquestes quantitats es pot garantir poc més d’una menjada diària. – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *