Ferran Busquets: “La gent que viu al carrer també té una part artística”

Quantes vegades passem per davant d’una persona que ens demana ajuda al carrer i malgrat que ens interpel·la amb un missatge escrit en un tros de cartró l’ignorem completament? Doncs Arrels Fundació, a través del projecte Homelessfonts, ha aconseguit convertir aquests missatges pensats per sobreviure al carrer, en una eina per sortir del carrer.

Gràcies a la feina de diversos professionals, aquesta entitat ha convertit la cal·ligrafia, cada una personal i intransferible, de diverses persones que viuen als carrers de la capital catalana en tipografies que es poden adquirir i usar en diversos projectes. I és que, com bé recorda Ferran Busquets, director d’Arrel Fundació, “la gent que viu al carrer també té una part artística a aportar a la societat”.

Ara per ara, aquestes tipografies ja “s’han utilitzat en revistes, en molts cartells i, per exemple, per una empresa d’ulleres que té més de cinc-centes botigues arreu del món”, explica Busquets. I això, per a persones que sovint són ignorades per a la resta de la societat, suposa un gran increment d’autoestima més enllà de l’aportació econòmica de la venta de la font que s’inverteix en la pròpia Fundació.

Escolta l’entrevista a Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *