Fem Santes, un llibre a favor dels refugiats

femsantesEn motiu de la festa major de Mataró, Les Santes, l’editora i il·lustradora Gemma Pont ha publicat el llibre “Fem Santes, llibre per guixar”, una obra de caire solidari, ja que els beneficis de la qual es destinaran a millorar les condicions de vida de les persones que malviuen en els camps de refugiats de Grècia.

En concret, els diners aniran destinats al projecte d’ajuda als refugiats gestionat per l’ONG EKO Project. En un principi, la recaptació s’havia d’invertir íntegrament a la creació d’una escola en el camp de refugiats d’Endomeini, però fa unes setmanes va ser desmantellat pel govern grec i les persones refugiades van ser traslladades a camps controlats per l’exèrcit del país.

El grup de persones voluntàries d’aquesta entitat, però, ha mantingut igualment la seva tasca, traslladant-se també al nou camp, on les autoritats no els deixen accedir. Per aquest motiu, la recaptació del llibre ara servirà per dotar de més recursos econòmics als voluntariats que actualment es veuen obligats a treballar en condicions més precàries.

El llibre ja ha sortit a la venda a un preu de 10 euros i es pot trobar a la Botiga Solidària de la Plaça de la Peixateria de Mataró, a Can Batlle, Buc de Llibres i a la Botiga de Les Santes. Aquest volum està pensat pels menuts de la casa, ja que està carregat de jocs i entreteniments.Per això, com a complement es pot comprar un saquet de viatge per portar el llibre sempre a sobre durant els dies de les festes, a un preu de tres euros.– REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *