Falten voluntaris pel Gran Recapte d’Aliments

Falten dues setmanes pel Gran Recapte d’Aliments i l’entitat organitzadora ha fet una crida al voluntaria, doncs encara calen entre 6000 i 10000 persones per cobrir tots els punts de recollida previstos. A més, també cal un gran magatzem per poder dur a terme la classificació dels aliments recollits.

El Banc dels Aliments va anunciar fa unes setmanes que calien un mínim de 27.000 persones voluntàries per cobrir els punts de recollida d’aliments que hi haurà a tot Catalunya durant el Gran Recapte que se celebrarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

La campanya s’ha fixat l’objectiu d’aconseguir 4.500 tones d’aliments i per això són indispensables els voluntaris. De moment,  18.700 persones s’han apuntat a col·laborar amb la iniciativa en algun dels 2.500 punts de recollida. Les persones interessades es poden apuntar a través de la web del Gran Recapte.

En el Gran Recapte es recolliran principalment oli, llet i conserves per tal d’atendre les 200.000 persones que reben ajuda a Catalunya a través de 675 entitats socials homologades per la Generalitat.

Com a novetat d’aquest any, s’ha posat en marxa el Gran Recapte Online, que permetrà fer donacions digitals a través de diferents plataformes.

Una altra novetat d’aquest any és l’aposta que els organitzadors fan per la sostenibilitat, i en aquest sentit han substituït 250.000 bosses de plàstic en els punts de recollida per bosses reutilitzables. – J. Vives

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *