Especial ‘Les ferides de l’1 d’octubre’ al Valors de novembre

La repressió policial protagonitzada per les forces de seguretat de l’estat durant l’1 d’octubre però també el turtuós camí seguit durant el mes de setembre de cara a l’organització del referèndum d’autodeterminació promogut pel govern català han provocat unes ferides profundes a la societat catalana.

És per això que el número de novembre de la revista Valors és una edició amb caràcter especial, amb més paginació de l’habiual, i el monogràfic de la qual compta amb la col·laboració de Victòria Camps, Eduard Carrera, Gregorio Luri, Xavier Pastor, Kartik Raj, Albert Sáez, Ferran Sáez i Joan Vergés.

Així, s’entrevista Kartik Raj, l’autor de l’informe que Human Rights Watch va fer sobre els càrregues policials de l’1-O; Ferran Sáez, professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull; Albert Sáez, doctor en Comunicació i columnista a El Periódico de Catalunya; i Joan Vergés, director de la Càtedra Ferrater Mora de Girona.

Per la seva banda, Victòria Camps, filòsofa, i Gregorio Luri, pedagog, dialoguen sobre les conseqüències dels fets que han tingut lloc a Catalunya els darrers mesos i especialment durant el mes de setembre i l’1 d’octubre.

Completen l’especial un article firmat a quatre mans per Xavier Pastor i Eduard Carrera, professors del Master en Gestió i Solució de Conflictes (MAGESCO) de la UOC. Com sempre, al monogràfic s’hi inclouen les seccions habituals d’Albert Botta, Albert Pera, Eulàlia Puigderajols i Ramon Salicrú.

Fora del monogràfic, entrevista a Àlex Rovira, que acaba de publica amb Francesc Miralles, el volum Alegria. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *